Как и къде да получа сертификат по английски език?  

 

Английският език се е превърнал в международен език в различни области на човешката дейност. Нуждата от него все повече ни въвлича в изучаването и усъвършенстването му.

Да научим английски език има хиляди варианти. Това може да стане в училище, да посещаваме курсове, при по дълъг престой в чужда страна. Много често придобиваме знания по определен език на разговорно ниво, без лингвистични или технически особености. Понякога това е достатъчно, но понякога се изисква да познаваме определена терминология, свързана в дадена област, ако това се отнася до сферата на работа, към която сме ориентирани или практикуваме. Дори само за да кандидатстваме за дадена длъжност, ще ни бъде необходим документ, който да удостовери нивото на познаване на английски език или на друг чужд език. Някой работодатели дори го изискват при изпращане на кандидатурата, за да докажем нивото на познания по езика. Ако сме завършили езикова гимназия се подразбира, че знаем езика, но в друг случай трябва да докажем нивото си. Ако кандидатстваме за работа в международна компания, то сертификатът и знаенето на езика е задължително, тъй като фирмата оперира с много държави и езикът, на който основно се кореспондира е английският език. Затова и владеенето му е от изключителна важност. Не можем да излъжем с автобиографията си, не можем да излъжем на интервюто, не можем да предоставим неверни данни, защото ще се разбере. И именно затова е най-добре да научим езика, да получим сертификат, за да можем да сме квалифицирани и предпочитани като кадри, да имаме добро бъдеще в компания на високо ниво и развиваща се на международните пазари. Освен това, ако децата ни поискат по-добро бъдеще, пък и ние искаме по-добро бъдеще за тях, трябва също да изучават английски език. И ако в училище подготовката не е достатъчна да се доверим на езикова школа, чрез която да получим нужните знания и документ за владеенето на определено ниво.

 Освен за работна среда сертификат по английски език ще ви бъде нужен и ако желаете да кандидатствате в престижен международен университет. Езикова школа „Омега“ може да удовлетвори изискванията ви за получаване на сертификат.

Курсовете за сертификат по английски език са най-различни и вие можете да изберете който желаете и кой ще е най-подходящ за вас.

 

KET – Upper – Elementary – Πoдгoтoвĸaтa зa Key English Test ce бaзиpa нa yмeниятa нa дeцa 5-6 ĸлac. KET условно отговаря на ниво А1+ по Европейска езикова рамка.

 

PET – Low Intermediate – Kypcът зa пoдгoтoвĸa зa РЕТ paзвивa yмeниятa нa yчeницитe дa ce cпpaвят cъc зaдaчи нa нивo A2+, B1. За деца 6-7 клас.

 

Сертификат FCE – Upper – Intermediate – Първият сертификат на Кеймбридж удостоверява владеене на езика на ниво В2 по европейска езикова рамка. Πpидoбивaнeтo мy гapaнтиpa влaдeeнe нa eзиĸa нa дocтaтъчнo дoбpo нивo, чe дa ce изпoлзвa зa yчeбни или paбoтни цeли.

 

Сертификатен курс за CAE – Advanced – Удocтoвepявa влaдeeнe нa aнглийcĸи нa нивo C1 пo oбщa eвpoпeйcĸa eзиĸoвa paмĸa. САЕ e шиpoĸo paзпpocтpaнeн и е високо ценен.

 

IELTS – сертификатът е приет в целия свят.

 

TOEFL –  eдин oт нaй-paзпpocтpaнeнитe тecтoвe, пpизнaти oт CAЩ.

 

         Пътят, по който сме избрали да вървим за по-добро образование, за по-добра работа, за пътешествия, за по-добро бъдеще е обвързано с владеенето на чужд език и по-специално на английски език, тъй като той е интернационален. Като международно признат език той ни дава възможности за развитие както тук, в България, така и в чужбина. А сертификатът за владеенето на определено ниво на английски език ще ви бъде много ценна стъпка към това прекрасно и светло бъдеще, което очаква вас и вашите деца. Доверете се на професионалистите от езикова школа „Омега“. Те ви предоставят прекрасна среда и висококвалифицирани специалисти, чрез които да придобиете знания и съответно сертификат за владеене на английски език.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *