Няколко стъпки, с които да продадем колата си бързо  

 

Ако искате да се разделите със старата си кола и търсите сайтове в интернет за изкупуване на автомобили, е добре да имате предвид някои важни стъпки, за да бъде успешна продажбата.

Винаги има неща, които човек би могъл да подобри, за да получи добра сума от возилото си, така че да остане максимално удовлетворен и да може след това да си закупи и нов автомобил.

Ето кои са съветите на експертите.

Продайте вашата кола директно на дилър

Продажбата на вашата кола директно на дилър може да бъде лесен вариант, особено ако разполагате с такъв наблизо. Трябва обаче да се уверите, че сте намерили правилния.

Някои франчайзингови представителства могат да купуват автомобили от всички марки. Най-важното е да ви предложат най-добрата цена, тъй като е малко вероятно те сами да продават на дребно.

Уебсайтове за закупуване на скрап

Разбира се, може просто да искате да избегнете правенето на всякакви сделки и да искате да се отървете бързо от возилото си. Има много бързи купувачи на скрап, които могат доста експедитивно да ви отърват от всякаква кола.

Може да не ви дадат толкова много пари, колкото ако сте си пуснали колата за продажба на пазара, но все пак ще ви дадат страхотна цена. А едно от най-хубавите неща е, че ще дойдат да вземат колата безплатно от дома или на работното ви място.

Предложете я лично на приятел

Друг бърз избор за продажба е това да се случи с помощта на доверен приятел, който може би е наблюдавал автомобила ви за известно време и е запознат с него. Предвид близостта ви, транзакцията трябва да ви доближи до истинската пазарна стойност, но, разбира се, това не е задължително.

Почти не е необходима реклама при този сценарий, особено ако вашият приятел вече е виждал превозното средство. Може дори да не се налага да го почиствате много, но определено трябва да накарате механик да го прегледа от уважение към близкия ви човек.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *