Бързи подаръци, които можете да поръчате онлайн

Забравихте рождения ден на член от семейството или годишнина от първата среща с половинката си или се сетихте в абсолютно последния възможен момент? Лошо, много лошо. Добрата новина обаче е, че днешната високотехнологична и информационна ера, която имаме съмнителната чест да обитаваме, предоставя множество възможности за спасение на подобни изгубени души. 

За да спестим поне частично мъката, която най-вероятно бихте преживели при материализирането на подобен апокалиптичен сценарий, решихме да ви дадем някои предложения за бързи подаръци, които можете да закупите дори и онлайн, без да напускате комфорта на дома си.  И не, минималните вложени усилия няма да си проличат по крайния резултат. 

Персонализирани артикули

Огромен плакат за рожден ден с персонализиран надпис, рамки за снимки с име и личен поздрав, синхронизирани ключодържатели за двойки – вариациите на подаръци с послание са изключително много и най-разнообразни. Просто помислете кой предмет би влязъл в най-голяма степен в употреба и се насочете към него, за да сте сигурни, че ще е особено положително приет.

Съществуват и специализирани онлайн магазини, които могат директно да отпечатат ваш дизайн или снимка на чаша, както и да направят постер с ваше стихотворение или лично послание за получателя на подаръка. 

Книги

Книгите са чудесна алтернатива за любителите на спокойни занимания, които намират удоволствие в това да се усамотят в комфорта на собствения си дом и да си отворят бутилка вино, попивайки жадно всяка дума. И като казахме вино, тук е моментът да споменем, че алкохол от всякакъв характер също може да бъде поръчан онлайн и да се комбинира с дозата книжно удоволствие, която планираме да доставим.

Ваучери за преживяване, екскурзия или покупка в любим магазин

В случай че не сте съвсем сигурни за точните артикули, но сте крайно уверени в сферата и насоката на подаръка, препоръчваме да се ориентирате към ваучери на определена парична стойност. Те са приложими към всякакъв тип продукти – от козметика, през дрехи до, забележете, оборудване за кемпери и каравани, така че едва ли има нещо, което не можете да обхванете с тях. 

Ваучер за екскурзия или преживяване тип скачане с парашут пък е идеално за почитателите на приключенията и авантюристичните натури, които сами трудно намират време или възможност да се наградят с нещо такова. 

Техника

Не, тук не става въпрос да инвестирате в телевизор, пералня или смартфон, а за далеч по-ограничени откъм мащаб артикули, които също могат да бъдат доста добре приети при определени обстоятелства. Дребни технологични джаджи като слушалки, мауспад, охладител за лаптоп или всяко нещо, за което знаете, че отсрещната страна има нужда, могат да направят положително впечатление и да индикират, че слушате отсрещния човек и сте наясно с ежедневните му проблеми. 

Ръчно изработени сувенири, произведения на изкуството, картини

За почитателите на по-елитарните и изпипани подаръци, арт алтернативите винаги са работещо и подходящо решение. Много независими творци имат собствени страници в социални мрежи като Фейсбук или Инстаграм, които ни дават възможността да поръчаме само чрез размяна на няколко лични съобщения. В допълнение, човекът, за когото е предназначен подаръкът, ще получи относително уникален, ръчно изработен артикул, който едва ли ще види в стандартните магазини. А какъв по-добър начин да накараме някого да се почувства специален?

Всички изброени опции за подаръци като книги, козметика, техника могат да бъдат поръчани през съответните сайтове, в които се предлага подобна номенклатура, като стандартно пристигат на посочения адрес до един или два работни дни. Преди да пристъпите към покупка, ви съветваме да изчетете внимателно правилата за доставка и разплащане на съответния онлайн магазин и да се свържете с продавач-консултант при нужда. 

С правилно избрания подарък можете да покорите и най-студеното и каменно сърце, така че желаем само успех, споделени щастливи моменти и позитивна оценка на старанието ви. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *