За нас

Ефективни маркетинг и PR услуги за Вашия бизнес

Кои сме ние?

Кросроудс България ООД е агенция за маркетинг и PR услуги, фокусирана върху най-перспективните и ефективни сфери на маркетинговите комуникации. Създадена е през декември 2007 г. и днес разполага с екип от петима млади специалисти с опит в сферата на връзките с медиите, качествените маркетингови текстове, НЛП, оптимизацията за търсачки, Интернет маркетинга, криейтив и дизайн услугите, заснемането на видеоклипове, организацията на събития и маркетинга в общности.

Нашите клиенти

През петгодишното съществуване на Кросроудс България ООД, на нас се довериха знакови технологични (и не само) компании като ASUS Computers, Сирма Груп, СуперХостинг.БГ, ERP.BG, Тим ВИЖЪН България, Пулсар, Grind, Уча.се, NET1, Speedy Net, Dextrophobia, iGreet, JAR Computers, Orak, Програма Космически предизвикателства, 3D Web Design и много други.

Много от тях са започнали да работят с нас след препоръка на други наши клиенти и на свой ред ни препоръчват.

Нашата мисия

е да направим предимствата на модерните маркетинг и PR услуги достъпни за всеки бизнес, без значение дали е малка фирма, или голяма компания, нито в кой сектор на икономиката работи. Убедени сме, че новите инструменти за връзки с медиите, маркетинг в социалните мрежи, интернет реклама и вирусен маркетинг позволяват на всеки бизнес, да получи подобаваща публичност.

Нашият фокус

Днес информационната среда е по-динамична и разнообразна от всякога. Екипът ни е фокусиран върху онези маркетинг техники и канали, които могат значително да увеличат разпознаваемостта на една компания или продукт, при това на достъпна цена.

Едно съобщение до медиите може да генерира десетки публикации за Вас, един забавен видеоклип може да предизвика вирусен ефект, достигайки до хиляди потребители, а една guerrilla кампания може да накара всички да заговорят за продукта или услугата Ви.

Онлайн маркетинг, връзки с медиите, организиране на специализирани събития, НЛП, guerrilla маркетинг, PR в общности – Кросроудс България има специфична експертиза в някои от най-иновативните и ефективни сфери на маркетинговите комуникации. А в добавка разполагаме с дългогодишен опит в създаването на качествено корпоративно съдържание – текстове, дизайн и видеоклипове.

Правилата на маркетинга се променят и ако едно време беше достатъчно просто да извикаме силно нашето послание, днес потребителите очакват повече. Ефективната реклама вече е онази реклама, която добавя стойност, носи нова информация или приятно изживяване за Вашите клиенти. Ние следим отблизо тези процеси и знаем, как да направим това за Вас.